Julemiddag og "julekombi"
Julen er knyttet til tradisjoner, lys og varme. Maten står sentralt i feiringen og vi leverer tradisjonell julemiddag.
Julekombo er en tallerken som kombinerer tradisjonell ribbe & tilbehør med andre koldtbord favoritter.
MIDDAG
Poteter, saus, rørte tyttebær, svisker og epler er tilbehør til alle 5 menyene
Melk og gluten
-
Meny 1 kr 279,- pr pers
En ribbebit, en bit julebratwurst, en medisterkake, surkål og rødkål - Meny 2 kr 329,- pr pers
To ribbebiter, en bit julebratwurst, en medisterkaker, surkål og rødkål
-
Meny 3 kr 369,- pr pers
To ribbebiter, to biter julebratwurst, to medisterkaker, rødkål, surkål -
Meny 4 kr 399,- pr pers
Tre ribbebiter, to biter julebratwurst, to medisterkaker, rødkål, surkål (6)
Ekstra supplement/tilvalg:
- Ribbestykke kr 85,-
- Medisterkake (melk) kr 29,-
- Julebratwurst (melk) kr 29,-
PINNEKJØTT
En tradisjonell og god middag med pinnekjøtt (røkt eller urøkt), poteter, kålrabistappe, saus og rørte tyttebær (Melk og gluten).
- Meny 1 kr 499- pr pers.
Pinnekjøtt (300 gr), Vossakorv (80 gr)
- Meny 2 kr 599- pr pers.
Pinnekjøtt (400 gr), Vossakorv (100 gr)
JULEKOMBI
En fantastisk tallerken som kombinerer noen av julens "selvfølgeligheter" med deilige favoritter fra koldtbordets verden.
499,- pr pers
Varmt:
- To ribbebiter, en bit julebratwurst, en medisterkake, hjemmelaget surkål og rødkål, poteter, saus, epler, svisker og rørte tyttebær.
Melk, gluten
Kaldt:
- gravet laks, sennepssaus, roastbiff, remulade, sennepsmarinert potetsalat, wraps m/sylte, spyd m/ spekeskinke, oliven og brie, focaccia brød og aïoli.
Melk, gluten, sennep, egg
DESSERT
Tradisjonen tro er riskrem en fast følgesvenn av julemiddagen. Riskrem laget på gamlemåten med grøt kokt på vårt kjøkken og tilberedt med fløte.
- Hjemmelaget riskrem m/bringebærsaus (Melk) kr 99,-
ved leveranse i kuvert skåler, + kr 10,- pr kuvert
Praktisk info
FAT
Middagene leveres i folieformer og isoporkasser som holder varmen i 2 timer. Isoporkassene skal returneres innen 2 virkedager.
BESTILLING
Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.
HENTING/LEVERING
Du kan hente maten selv i våre lokaler i Rakkestad Kulturhus (Rådhusveien 8, 1890 Rakkestad), eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.



