Julemiddag og "julekombi"

Julen er knyttet til tradisjoner, lys og varme. Maten står sentralt i feiringen og vi leverer tradisjonell julemiddag.

Julekombo er en tallerken som kombinerer tradisjonell ribbe & tilbehør med andre koldtbord favoritter.

 

MIDDAG


Poteter, saus, rørte tyttebær, svisker og epler
er tilbehør til alle 5 menyene
Melk og gluten

  • Meny 1 kr 279,- pr pers
    En ribbebit, en bit julebratwurst, en medisterkake, surkål og rødkål 

  • Meny 2 kr 329,- pr pers
    To ribbebiter, en bit julebratwurst, en medisterkaker, surkål og rødkål
                                                                     
  • Meny 3 kr 369,- pr pers
    To ribbebiter, to biter julebratwurst, to medisterkaker, rødkål, surkål

  • Meny 4 kr 399,- pr pers
    Tre ribbebiter, to biter julebratwurst, to medisterkaker, rødkål, surkål (6)


Ekstra supplement/tilvalg:

- Ribbestykke                 kr 85,- 
- Medisterkake (melk)   kr 29,-
- Julebratwurst (melk)   kr 29,-
  

PINNEKJØTT

En tradisjonell og god middag med pinnekjøtt (røkt eller urøkt), poteter, kålrabistappe, saus og rørte tyttebær (Melk og gluten).

  • Meny 1 kr 499- pr pers.
    Pinnekjøtt (300 gr), Vossakorv (80 gr)

  • Meny 2 kr 599- pr pers.
    Pinnekjøtt (400 gr), Vossakorv (100 gr)


JULEKOMBI

En fantastisk tallerken som kombinerer noen av julens "selvfølgeligheter" med deilige favoritter fra koldtbordets verden.

499,- pr pers

Varmt:

  • To ribbebiter, en bit julebratwurst, en medisterkake, hjemmelaget surkål og rødkål, poteter, saus, epler, svisker og rørte tyttebær. 
    Melk, gluten

Kaldt:

  • gravet laks, sennepssaus, roastbiff, remulade,  sennepsmarinert potetsalat,  wraps m/sylte, spyd m/ spekeskinke, oliven og brie, focaccia brød og aïoli.
    Melk, gluten, sennep, egg

 

 

DESSERT

Tradisjonen tro er riskrem en fast følgesvenn av julemiddagen. Riskrem laget på gamlemåten med grøt kokt på vårt kjøkken og tilberedt med fløte.

  • Hjemmelaget riskrem m/bringebærsaus (Melk)                     kr 99,-
    ved leveranse i kuvert skåler, + kr 10,- pr kuvert




Praktisk info

 

FAT

Middagene leveres i folieformer og isoporkasser som holder varmen i 2 timer. Isoporkassene skal returneres innen 2 virkedager. 

 

BESTILLING

Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.

 

HENTING/LEVERING

Du kan hente maten selv i våre lokaler i Rakkestad Kulturhus (Rådhusveien 8, 1890 Rakkestad), eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.

Send inn din forespørsel vedr. catering nedenfor:

Ved levering til privatkunder: Betaling via kortterminal (ved levering har vi mobil terminal) eller Vipps!

For å luke ut useriøse henvendelser.